Karácsonyi Jótékonysági Akció

Karácsonyi Jótékonysági Akció

Jótékonysági akciók a gyermekosztály javára

A karácsonyi adományozás szép és követendő példa. Advent időszakában, a Soproni Gyógyközpont gyermekosztálya javára is több jótékonysági felajánlás érkezett. Az Országutak Lordjai Mikulás csomagokkal, a Virágos Sopronért mozgalom pénzadománnyal, a Provident Pénzügyi Zrt. gyermekpizsamákkal támogatta az osztályt.

December 4-én jubileumi rendezvényét tartotta az Egészséges emberibb környezetért, a Virágos Sopronért mozgalom. A környezetkultúra sorozat civil szervezetek, egyéni érdeklődők, és a kulturális élet szereplőinek összefogásával valósul meg minden alkalommal, melyen hagyományosan az egészség megőrzésével kapcsolatos témák is napirendre kerülnek. Ezért határoztak úgy a szervezők, hogy a 100. rendezvényen a belépő díjakból befolyt összeget a Soproni Gyógyközpont csecsemő- és gyermekosztályának javára ajánlják fel. Az adományt Dr. Székely Csilla osztályvezető főorvos vette át a jubileumi eseményen.

Szintén a Csecsemő- és gyermekgyógyászati osztályt támogatta adományával az Országutak Lordjai motoros társaság. December 6-án, Mikulás napon látogattak el a gyermekosztályra, ahol a hagyományoknak megfelelően a kórházban lábadozó gyermekeket ajándékozták meg. A motoros Mikulás 25 édességcsomagot, gyümölcsöket és jókedvet hozott magával.

A Provident Pénzügyi Zrt. soproni irodájának munkatársai is a csecsemő- és gyermekgyógyászati osztály támogatása mellett döntöttek. Adománygyűjtést szerveztek, a befolyt összegből pedig különböző korosztályú gyermekek részére pizsamákat vásároltak, melyeket december 8-án adtak át az osztálynak.

Eredeti Cikk