Babafészek csomagokat adományoztak Koraszülött Osztályunknak

Babafészek csomagokat adományoztak Koraszülött Osztályunknak

Babafészek csomagokat adományozott egymillió hatszázötvenezer forint értékben az Alapítvány az Alapítványokért civil szervezet Koraszülött és Patológiás Újszülött részlegünknek. 

A koraszülött babák ápolását és fejlődését segítő adományt, úgynevezett koraszülött babafészek csomagokat adományozott a mai napon az Alapítvány az Alapítványokért által létrehozott Plüss Kommandó a kórházunkban, amelyet nagy örömmel fogadtunk. Azért örülünk ezeknek az adományoknak, mivel sokkal komfortosabb, életszerűbb lesz a beteg újszülöttek környezete, amely nagy segítség nekik. Ezen kívül koraszülött babák ápolását és fejlődését segítő adományt, úgynevezett koraszülött babafészek csomagokat is kaptunk, amely a fiatalok ellátásában hivatott segíteni a munkánkat. 

Az adományozó szervezet célja, hogy minél több kórházban tudják használni saját fejlesztésű és gyártású kiegészítőiket, amik segítik a koraszülöttek testi és lelki fejlődését. A Plüss Kommandó az országban 29 egészségügyi intézménybe juttatja el a babacsomagot. Az alapítvány kuratóriumi elnöke számára igazi szívügy a koraszülött babák támogatása. 

 „Egymillió hatszázötvenezer forint értékben nyújthattunk át adományt a Soproni Gyógyközpontban – kezdte Nyilka Ildikó, az Alapítvány az Alapítványokért kuratóriumi elnöke. „A babafészek csomag egy magyar termékekből álló innováció, amelyet szakorvosok, nővérek segítségével alkottunk meg. A koraszülöttek ellátásában, a fizikai és idegrendszeri fejlődést elősegítő eszközökkel kívánjuk segíteni a kórházban dolgozók munkáját és megkönnyíteni a picik életét – hangsúlyozta az elnök. 

A Plüss Kommandó újabb és újabb adományokkal is szeretné segíteni a koraszülött babákat, ehhez a soproniak támogatására is számít az alapítvány. 

Nagyon szépen köszönjük!

Forrás: sopronmedia.hu